Jimmy Choo Illicit Flower EDT vs. Roberto Cavalli Paradiso Assoluto EDP

La ultima vizită într-un magazin Sephora am primit cadou două mostre, una de apă de toaletă Jimmy Choo Illicit Flower, alta de apă de parfum Roberto Cavalli Paradiso Assoluto. M-am gândit să fac un material separat despre ele pentru că, deşi ambele sunt florale, sunt complet diferite. Unul mă lasă rece, iar celălalt m-a cucerit iremediabil.

mostra Jimmy Choo Illicit Flower EDT si mostra Roberto Cavalli Paradiso Assoluto EDP

Iată părerea mea despre cele două produse:

mostră Jimmy Choo Illicit Flower EDT

Not my type at all. Notele de vârf sunt dulci (piersică şi mandarine), iar la scurt timp îşi fac apariţia notele florale de mijloc şi notele lemnoase de bază. Illicit Flower este un mix floral-lemnos de arome, un mix pe care-l consider potrivit pentru femeile puternice, hotărâte, extrem de ambiţioase, care nu dau înapoi de la nimic, indiferent de ceea ce le iese în cale. Clar nu mă încadrez aici :D. Eu sunt genul „I don’t give a fuck”, mă-mbrac în salopeţica roz şi mă urc pe MTB… and rollin’. Viaţa e scurtă, nu-mi bat capul pentru a mă întrece cu alţi oameni. Doar trec prin fiecare zi bucurându-mă de toate lucrurile mişto care există aici, pe Pământ. Illicit Flower is not for me.

mostră Roberto Cavalli Paradiso Assoluto EDP

Paradiso Assoluto m-a cucerit. Face parte din aceeaşi categorie cu parfumul care mă descrie cel mai bine, Ange ou Demon Le Secret. Asta înseamnă că şi Paradiso Assoluto de la brand-ul Roberto Cavalli este un mix floral finuţ, suav, încrezător, dar departe de a fi puternic şi impunător. Este exact aşa cum îmi place să fie un parfum pentru mine. Culmea, încă am bonul în plasa de cumpărături şi imediat o să mă uit ce angajat era la casă, să ştiu cine m-a ajutat să descopăr un alt parfum care să mă descrie atât de bine cum numai Ange ou Demon Le Secret ştie. Iar pe bon scrie că am fost servită de… Daniel Buga. Nu ştiu cine este, dar i-am mulţumit în gând de la prima pulverizare a parfumului pe piele.

Vreţi şi justificarea clară pentru care Paradiso Assoluto (by Roberto Cavalli) este din aceeaşi categorie cu Ange ou Demon Le Secret (by Givenchy)? Ambele au iasomie ca notă de mijloc şi patchouli ca notă de bază. Ambele sunt ge-ni-a-le! ♥

Dacă-l mai nimeresc pe Daniel Buga atunci când mai ajung la Sephora din Afi… zău că-l iau în braţe 😀 .

One thought on “Jimmy Choo Illicit Flower EDT vs. Roberto Cavalli Paradiso Assoluto EDP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *