Baza pentru fard de la Rimmel London [review]

Înainte de a vă spune cum am ajuns eu să-mi cumpăr baza pentru fard de la Rimmel London și ce părere am despre ea, se cade să mărturisesc că a fost o perioadă în care nu înțelegeam rostul bazei pentru fardul de pleoape. Priveam sceptică și efectiv nu eram în stare să văd care-i treaba cu ea, că eu știam că fardurile bune au culorile vibrante (pigmentația generoasă) și persistă chiar foarte bine. Dar… Dar am decis într-o zi să încerc un astfel de produs, adică o bază pentru fardul de pleoape, pentru că mă dispera faptul că după câteva ore fardul începea să se strângă inestetic în pliul pleoapei. Detestam când se întâmpla asta! Toată munca mea de realizare a machiajului și toate produsele mele de la brand-uri de top se duceau pe apa sâmbetei când pleoapele mele nu erau în stare să țină fardurile la locul lor, exact așa cum le-am aplicat eu – flawless (umm, da, azi modestia mea și-a luat o zi de concediu).

Auzisem eu pe undeva că baza pentru fard ar cam rezolva problema asta cu strângerea fardurilor în pliul pleoapei și mi-am zis “mbine, hai să încerc, să nu zic că n-am făcut-o”. Și eram ferm convinsă că n-o să văd nicio schimbare…

MAGNIF'EYES Eye Primer Rimmel London - baza pentru fard de la Rimmel London - review

Îmi cumpăram niște cărți și parcă niște săpun lichid de aici când, la secțiunea cu oferte, am zărit baza pentru fard de la Rimmel London. Obișnuiesc să mă uit la secțiunea cu oferte aproape de fiecare dată când plasez câte o comandă, că nu se știe ce găsesc util. Așa a fost cu baza pentru fard de la Rimmel London. Știam de ceva vreme că vreau să încerc un astfel de produs, acesta mi-a sărit în ochi și am decis să îl adaug în coșul de cumpărături.

Numele exact al produsului este MAGNIF’EYES Eye Primer by Rimmel London, fiind fabricat chiar în Anglia. Prima oară am decis să-l folosesc într-o zi obișnuită. Adică să nu folosesc acest primer pentru fardul de pleoape fix într-o zi importantă (când trebuie să merg la un eveniment) și să mă trezesc cu vreun efect secundar care să îmi strice toată ziua. E o metodă de precauție pe care o recomand cu drag, anume să nu folosiți un produs pentru prima oară într-o zi importantă, ca să nu vă treziți cu surprize neplăcute când vă este lumea mai dragă. Cel mai bine e să testăm înainte, în zile obișnuite.

baza pentru fard de la Rimmel London

review baza pentru fard Rimmel London

Prima oară când am folosit baza pentru fard de la Rimmel London am aplicat mai multă decât trebuia. Na, am zis să nu fac economie, habar nu aveam ce cantitate trebuie să aplic. Mi s-au lipit și câteva gene de la ea… a fost un fiasco total. Mai ales că se uscase destul de repede și mi-a fost extrem de greu să aplic mascara la finalul machiajului. Trecem peste. Eram începătoare cu produsul și am avut două mâini stângi.

Ceea ce am putut totuși să observ chiar din prima zi în care am încercat baza pentru fard de la Rimmel London a fost faptul că toate fardurile pe care le-am folosit în machiajul realizat atunci erau mult mai intense. Și chiar se lipeau de pleoape foarte bine și stăteau la locul lor. Și au stat, au stat, au stat… a trecut ziua și fardurile încă erau la locul lor pe pleoape, exact așa cum le aplicasem de dimineață. Acela a fost momentul în care mi-am dat seama cât de bun e produsul și cât de mult contează o bază pentru fardul de pleoape. Damn! Mă înșelasem atât de mult în privința produselor de genul acesta și chiar vreau să împărtășesc asta cu voi, gândindu-mă că sigur mai există persoane la fel de sceptice ca mine.

Culmea este că nici măcar nu e o bază pentru fard la cine știe ce preț. M-a costat 15 lei la reducere (la preț întreg fiind cam 19 lei). Recomandarea mea, dacă vreți să o încercați, este să urmăriți ofertele de aici și să o luați când e mai ieftină, în aceeași comandă cu alte produse de care aveți nevoie (așa cum am făcut și eu, că doar mi-am comandat-o împreună cu niște cărți și un tub de săpun lichid).

Continuarea relatării experienței cu acest produs este că am fost mai atentă după ce am greșit cantitatea la prima aplicare. Astfel, a doua oară când am folosit baza pentru fard de la Rimmel London am pus mult mai puțin produs pe pleoape. Și se dozează foarte ușor, produsul fiind dotat cu un aplicator similar cu cel al gloss-urilor de buze. Am aplicat puțin produs cu aplicatorul, după care l-am întins repede cu degetul. E foarte important să fie întins cât de cât repede (și bine). Se usucă imediat și zona e pregătită să îmbrățișeze fardurile și să le țină la locul lor pentru multe multe ore.

Mai jos vă las o fotografie pentru a putea vedea cât de frumos sunt intensificate culorile fardurilor atunci când este folosită această bază. Am optat pentru 3 farduri de la Melkior Professional – unul deschis la culoare, unul viu colorat și unul închis. Fiecare fard poate fi văzut în fotografie cum arată pe piele atât fără bază, cât și cu bază. M-am gândit că e cel mai ușor să vă formați o părere văzând aceste rezultate.

review baza pentru fard de la Rimmel London swatch eyeshadows Melkior Professional

Singura chestie care nu-mi place la acest produs este modul în care se simte pe piele când îl aplic. E lipicios. Chiar am senzația că m-am dat cu lipici pe pleoape, simțindu-se un pic ciudat.

Dar își face foarte bine treaba, iar asta contează foarte mult. Fardul chiar nu se mai strânge în pliul pleoapei, iar culorile sunt mai intense. Am văzut că scrie și pe ambalaj asta, inclusiv că oferă rezistență la transfer – “Intensifies eyeshadow. Crease, smudge and transfer proof”. Are și un termen de valabilitate destul de generos, anume 2 ani de la data deschiderii, deci e un produs pe care o să-l țin ceva vreme în portfard.

Per total eu sunt de părere că baza pentru fard de la Rimmel London este un produs bun. Pe viitor o să încerc produse similare și de la alte brand-uri și o să revin cu păreri pe blog.

Lots of hugs, my ladies! ♥

3 thoughts on “Baza pentru fard de la Rimmel London [review]

  1. Cam asa, lipicios, se simte si cel de la elf, strange o idee cand se usuca dar culorile se vad mai bine si nu mai migreaza.

    xo

    1. Oh, e bine de știut, că nu l-am încercat până acum pe cel de la elf. Îți mulțumesc, Mihaela! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *