5 produse noi de la Nivea

În ultimele două săptămâni am văzut prin magazine noi produse de la brand-urile Dove şi Nivea, însă astăzi vreau să scriu despre cele de la Nivea pentru că am apucat să le şi fotografiez, astfel încât să pot ilustra acest articol. Chestia interesantă este că mie, până în urmă cu 2 sau maxim 3 ani, nu îmi plăcea Nivea de nicio culoare. Apoi au început rebranding-ul, campaniile constante pe Facebook şi interacţiunea cu publicul ţintă. Aşa am ajuns să încep să cumpăr produse Nivea. Până atunci (în urmă cu 2-3 ani) nu cumpărasem niciodată ceva de la acest brand. Imagine that! 😀 Iar acum am ajuns în punctul în care scriu despre 5 produse noi de la Nivea, produse care mi-au făcut cu ochiul de pe rafturile magazinelor.

Care sunt cele 5 produse noi de la Nivea?
• 3 loţiuni de corp cu ulei (oil in lotion)
• o cremă de duş
• un ulei de corp

Iar acum le luăm pe rând…

produse noi de la Nivea

Nivea oil in lotion - lotiune de corp cu ulei

Cele trei loţiuni de corp fac parte din gama “Oil in lotion” (ulei în loţiune). Acest produs a apărut în 3 sortimente de arome, iar fiecare aromă este îmbogăţită cu un anumit tip de ulei. Astfel, avem următoarele produse:
1. Nivea oil in lotion cu trandafiri şi ulei de argan
2. Nivea oil in lotion cu vanilie şi ulei de migdale
3. Nivea oil in lotion cu flori de cireş şi ulei de jojoba

Fiecare recipient are 200ml, iar pe fiecare dintre cele trei etichete scrie că produsul este pentru piele normală şi uscată. Totodată, mai este menţionat şi faptul că această loţiune cu ulei se absoarbe repede în piele. Nu ştiu să vă spun dacă este adevărat sau nu, pentru că nu am testat niciunul dintre aceste produse (încă).

Mai departe…

Nivea crema de dus cu flori de cires

Următorul produs pe care l-am zărit a fost crema de duş cu parfum de flori de cireş. Sunt curioasă dacă există mai multe sortimente sau dacă acesta chiar este singurul (UPDATE: am descoperit pe contul de instagram NiveaSverige că sunt 3 arome ale acestui produs: flori de cireş, ylang ylang şi lotus). Ştiu că Nivea are o întreagă gamă de geluri şi creme de duş – cele în recipiente albe fiind cu diferite arome, iar cele 3 clasice (Creme Care, Creme Smooth, Creme Soft) fiind sortimentele de top. Ei bine, noua cremă de duş pare să fie un mix între Nivea Creme Care şi aroma florilor de cireş. Nu ştiu cum sună pentru voi, dar pentru mine gama Creme Care e minunată, motiv pentru care tind să cred că n-o să-i rezist acestui produs şi îl voi cumpăra.

Recipientul are 250ml, iar pe ambalaj este scris „Indulgent moisture. Creme oil pearls”. Cred că Nivea pune la cale pentru anul acesta (2017) numai noutăţi pe bază de ulei, produse hrănitoare care să ne răsfeţe pielea.

Iar ultimul nou produs descoperit de mine este…

Nivea ulei de corp Smooth Sensation

Uleiul de corp Smooth Sensation mi-a atras atenţia cu ambalajul transparent. Este interesant că putem vedea consistenţa produsului, adică să ne dăm seama dacă uleiul este gros sau subţire. În general uleiurile de corp îmi par a fi nişte produse pretenţioase, asta pentru că sunt persoane ca mine care nu suportă senzaţia de gras pe piele şi care ar cumpăra doar uleiuri cu absorbţie rapidă şi clar cu textură subţire, apoasă. Iar acesta pare să se încadreze în pretenţiile mele, chiar având acea textură uşoară. Probabil nu degeaba se numeşte Smooth Sensation 😀 .

Recipientul produsului este de 250ml, iar pe ambalaj scrie că acest ulei de corp este dedicat persoanelor cu pielea uscată (ceea ce era de aşteptat, căci uleiurile de corp în general sunt concepute pentru a hrăni în profunzime).

ioanaPRO linie delimitare fundita

Am uitat să fotografiez şi preţurile de la raft, însă sigur sunt pentru toate buzunarele.

Nu ştiu însă dacă aceste produse noi de la Nivea au apărut deja şi în România, dar sigur se va întâmpla asta curând. Am văzut că la fel a fost şi cazul spumei de duş, pe care am zărit-o pentru prima oară în Suedia, iar câteva luni mai târziu a apărut şi în România. Deci e ok, dacă încă n-au apărut, sigur se vor ivi şi pe rafturile magazinelor din ţara noastră cât de curând.

Te tentează să le încerci? Pe mine sigur m-au tentat, altfel nu ajungeam să scriu acest material 😀

P.S.: Dacă printr-o minune mă citesc şi persoane care locuiesc în Suedia, să ştiţi că loţiunile le-am zărit într-un supermarket ICA MAX, crema de duş cu flori de cireş am găsit-o la Åhlens, iar uleiul de corp l-am descoperit în zona cu produse cosmetice de la H&M.

3 thoughts on “5 produse noi de la Nivea

    1. Daaa, chiar e minunat! Mi l-am luat prin noiembrie sau decembrie. Sper să reuşesc să scriu un material şi despre el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *