Șervețele demachiante L’Oréal Paris Rare Flowers

Am fost extrem de entuziasmată când mi-am cumpărat pachetul cu șervețele demachiante L’Oréal Paris Rare Flowers. Adevărul e că majoritatea produselor din gama Rare Flowers mi-au luat ochii, fiind pe piață cred că de mai puțin de un an. Oricât de mult îmi doresc să încerc o grămadă de produse atunci când se lansează, lucrul acesta e imposibil, an de an apărând o mulțime de chestii noi pe piață, care mai de care mai tentante, la o grămadă de brand-uri (consacrate sau nu).

Ei bine, mă bucur că mi-am luat ceva din gama Rare Flowers de la L’Oréal Paris. Eu sunt adepta șervețelelor demachiante de foarte mulți ani. Chiar dacă vreo 4 zile din săptămână folosesc demachiant de tip cremă, în restul săptămânii apelez la șervețele demachiante, fiind extrem de practice.

servetele demachiante L'Oreal Paris Rare Flowers

Pentru că sunt oarecum obișnuită cu textura cremoasă a produselor pe care le pun pe dischete din bumbac, sunt într-o continuă căutare a unor șervețele demachiante cât mai cremoase și mai delicate cu tenul. Am găsit eu unele destul de mulțumitoare într-o vreme (șervețele demachiante cu miere și cimbrișor de la Bioten), însă tot încerc și unele dintre noile șervețele demachiante pe care le văd că se lansează, așa cum este cazul de acum, poate poate descopăr unele chiar mai bune.

Există mai multe tipuri de șervețele demachiante L’Oréal Paris Rare Flowers, eu optând pentru cele potrivite tipului meu de ten – Normal & Combination Skin. Sunt 25 de șervețele într-un pachet simpatic și se găsesc la prețul de aproximativ 20 de lei (le-am văzut și mai ieftine cu vreo 2 lei, dar și mai scumpe cu vreo 6 lei, ceea ce înseamnă că depinde mult de magazin, adaosurile comerciale fiind diferite). Mi-a plăcut la ele că miros foarte frumos, a flori delicate. Rare flowers, desigur. Totodată am apreciat și faptul că expiră în 3 luni de la deschidere (știu că unele tipuri de șervețele demachiante expiră după doar o lună). Însă… ce era mai important nu prea m-a dat pe spate. Demachiază, desigur, că doar costă aproape dublu față de majoritatea șervețelelor demachiante, deci își fac treaba. Însă nu le consider a fi suficient de delicate cu pielea și nici suficient de îmbibate cu produs. Da, oi fi eu mai pretențioasă. Sunt, admit 😀 . Dar nu cred că voi cumpăra din nou aceste șervețele demachiante.

servetele demachiante L'Oreal Paris Rare Flowers review

În ciuda faptului că nu m-au dat pe spate aceste șervețele, admit că produsele din gama Rare Flowers îmi fac în continuare cu ochiul și sigur voi încerca și alte minunății. Lapte demachiant, loțiune tonică… poate chiar ambele tipuri de produse. Uneori regret faptul că sunt un consumator atât de curios, că vreau să testez o grămadă de produse noi, buzunarul meu nefiind pe aceeași lungime de undă cu dorințele mele… Alteori însă îmi mulțumesc că fac asta pentru că doar așa pot să descopăr produsele care mi se potrivesc cel mai bine.

Lots of hugs, my ladies!

servetele demachiante L'Oreal Paris Rare Flowers pentru ten normal si mixt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *