Părerea mea despre paleta Rimmel London Kate – 002 Coral Glow

Am scris suficient despre produse de îngrijire a tenului și a corpului luna aceasta și cred că e timpul potrivit să îți arăt azi un produs de make-up care m-a surprins și pe care am ajuns să-l îndrăgesc de la primele utilizări. E vorba de paleta Rimmel London Kate, varianta de nuanțe 002 Coral Glow.

Cum am cumpărat-o? Căutam ceva ieftin ca să pot să beneficiez de transport gratuit la o comandă online pe site-ul Notino. Și o mai văzusem de câteva ori în trecut, tot în timp ce căutam ceva ieftin, însă am zis să n-o mai ocolesc atâta și să o adaug în coș să văd ce poate să facă, dacă e sau nu ceva de ea.

Și uite așa la nimereală am descoperit un produs pe care îl îndrăgesc și despre care scriu aceste rânduri ca să știi că te poți baza pe el în cazul în care cauți să-ți faci un cadou mic care n-o să te dezamăgească.

Există 5 variante de paletă Kate:

– paletă cu 3 bronzere

– paletă cu 3 blush-uri

– paletă cu 3 iluminatoare

– paletă cu 1 bronzer, 1 blush, 1 iluminator (001 Golden Sands)

– paletă cu 1 bronzer, 1 blush, 1 iluminator (002 Coral Glow)

Eu am luat la nimereală varianta 002 Coral Glow, pentru că doar aceasta era pe stoc la momentul respectiv. Oricum nu aveam preferințe, că aveam nevoie doar de ceva mic ca să pot beneficia de transport gratuit la comandă.

Paleta Rimmel London Kate consider că este ideală pentru machiajul de zi cu zi. Nuanțele se văd foarte frumos pe ten, nu sunt nici șterse, dar nici foarte pigmentate. Le-aș numi mai degrabă delicate, elegante, potrivite pentru fetele și femeile care au job-uri de birou (inclusiv la bancă unde se impune o anumită ținută).

Nuanța de bronzer este un pic sidefată și oferă un aspect natural chiar și în cazul în care vrei să o folosești în toate punctele cheie pentru conturarea feței. O poți aplica inclusiv pe pleoape. Cred că se vede în poze că am folosit-o cel mai mult dintre toate nuanțele din paletă.

Nuanța coral de blush este și ea un pic sidefată, ceea ce îi oferă o anumită delicatețe. Pare că obrajii sunt atinși de petale delicate, fără a colora prea mult, însă dacă aplici mai multe straturi poți obține o nuanță mai pronunțată (e un blush care îți oferă posibilitatea să construiești intensitatea). E greu sau chiar imposibil să dai greș cu un astfel de blush în machiajul de zi. Personal nu prea folosesc blush (în general vorbind), ci mai degrabă sunt dependentă de bronzer, iar din acest motiv nu prea l-am folosit nici pe cel din paleta Rimmel London Kate.

Iluminatorul din paletă este și el delicat. Se vede drăguț la soare, e finuț și nu încarcă aspectul general al machiajului de zi. Asta îl face practic să fie un iluminator perfect pentru zi. Deși de fel eu folosesc iluminatoare mult mai intense, de vreo lună îl aplic numai pe acesta și am început să înclin mai mult balanța către aspect natural. Și sunt mulțumită de asta, adică simt că încep să găsesc un echilibru între eu cea fără machiaj și eu cea cu machiaj, astfel încât să nu mai încarc tenul cu produse grele, cu acoperire/intensitate mare.

Ca o mică paranteză care sper să te ajute:

Am fost aproape toată viața o persoană căreia i-a lipsit încrederea de sine, pe de o parte pentru că nu am fost educată să o am, încrederea fiind văzută în copilărie mai mult ca un defect, fiind asociată cu ideea de “a fi plin de sine”, iar pe de altă parte nu m-am educat nici eu să o cultiv crezând că sunt multe lucruri în viață mai importante de atât. Încrederea, în cantitate potrivită/echilibrată, este sănătoasă și ne ajută să evoluăm mai ușor, să vedem mai des partea plină a paharului. Cred că uneori, ca femei, ne ciobim singure propria încredere alegând produse de machiaj care ne schimbă foarte mult aspectul. Știu că pe unele dintre aceste produse le iubim, însă am ajuns în punctul în care îmi place chipul meu fără să-l mai acopăr cu un strat generos de fond de ten cu acoperire mare și îți recomand și ție să încerci produse care îți scot în evidență frumusețea naturală.

Paleta Rimmel London Kate este unul dintre acele produse de make-up care îți scot în evidență frumusețea naturală. Cred că acesta-i motivul pentru care iubesc paleta asta și îmi doresc să îmi cumpăr pe viitor și alte variante de nuanțe ale ei – cred că pe cea cu 3 variante de bronzer, dacă am norocul să o găsesc pe stoc, dacă nu măcar să găsesc cealaltă variantă de bronzer+blush+iluminator (001 Golden Sands).

Rimmel London este unul dintre brand-urile de produse de machiaj pe care le foloseam în urmă cu vreo 15 ani, pe vremea când eram în liceu și portfardul meu vedea doar Avon, Oriflame și… o dată pe an și câte un produs L’Oreal Paris sau Rimmel London.

Paleta Rimmel London Kate m-a făcut să fiu un pic nostalgică…

Concluzia e clară, o recomand cu tot dragul! Sper să-ți placă și ție la fel de mult!

Lots of hugs, my lady!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *