Cum m-am îndrăgostit de rujurile lichide Sephora Cream Lip Stain

Ioana Radu - ioanap.ro - Sephora Cream Lip Stain

Până de curând existau parcă 5 nuanţe ale rujului lichid Sephora Cream Lip Stain. Citisem articole despre ele, văzusem şi câteva materiale video, însă nu mă cuceriseră. Gama de nuanţe era şi destul de redusă. Chiar nu eram tentată să le încerc, cu atât mai puţin să cumpăr vreunul.

Ei bine, lucrurile s-au schimbat în momentul în care am văzut materialele video realizate de Special Koko şi Ioana Dumitrache (dacă daţi click pe ele o să le puteţi viziona şi voi; dacă nu le consideram utile nu puneam link-urile). Cu ocazia lansării a 16 nuanţe noi ale rujului lichid Cream Lip Stain, cei de la Sephora au colaborat cu câteva bloggeriţe, astfel că le-am putut vedea în toată splendoarea lor. Fetele au făcut inclusiv swatch-uri, lucru pe care probabil îl ştiţi deja dacă aţi dat click pe link-urile de mai sus.

După ce am urmărit materialele mi-am notat două nuanţe în telefon (nr. 21 şi 23), astfel că atunci când am revenit în România am avut grijă să trec 5 minute pe la Sephora şi să încerc cele două nuanţe. Prima probată, nr. 21, nu m-a cucerit, nu făcea echipă bună cu nuanţa tenului meu şi nici cu cea a părului. Însă apoi am testat nuanţa 23 şi am plecat la programarea pe care o aveam la Nomasvello la epilare cu IPL.

Câteva ore mai târziu am observat că încă aveam rujul pe buze, asta în circumstanţa în care mâncasem un pic şi băusem şi vreo 2 sticluţe cu apă. Drept pentru care m-am întors la Sephora şi am cumpărat rujul lichid Cream Lip Stain nuanţa 23 – Copper Blush.

Sephora Cream Lip Stain 23 Copper Blush foto1

Sephora Cream Lip Stain 23 Copper Blush foto2

Sephora Cream Lip Stain 23 Copper Blush foto3

Avantajele rujului lichid Sephora Cream Lip Stain
– rezistă foarte mult timp pe buze
– nuanţele sunt intense (e suficient un singur strat)
– uşor de aplicat (datorită texturii şi a aplicatorului)
– îşi schimbă textura după aplicare (este cremos în timpul aplicării, iar după vreo 10 secunde se usucă şi are aspectul unui ruj mat)
– oferă un aspect catifelat buzelor (nu este genul de ruj lichid mat care să se usuce inestetic pe buze, aşa cum este cazul NYX Lingerie – de care sunt extrem de dezamăgită)
– gamă largă de nuanţe, existând 21 nuanţe în prezent (sper totuşi să apară pe viitor mai multe nuanţe de roz)

Preţul este de 58 de lei. Nu e nici mic, ca în cazul produselor de rând (e totuşi Sephora), dar nu e nici mare, ca în cazul produselor de lux. Însă spun cu mâna pe inimă că sunt extrem de mulţumită de acest ruj lichid, chiar fascinată de calitatea lui. Mă bucur mult că am descoperit acest produs şi abia aştept să merg să testez şi alte nuanţe în magazin şi să-mi mai cumpăr cel puţin unul 😀 .

P.S.: Pentru prima oară de când cumpăr de la Sephora, am primit o mostră cadou. Nu sunt disperată după mostre, însă eu chiar sunt genul care cumpără un produs după ce foloseşte o mostră a unui produs care-mi lasă o impresie bună. Nu m-au nimerit cu J’adore, însă apreciez că mi-au dat în sfârşit o mostră. Era şi timpul :)).

mostra parfum Dior J'Adore

*Poza cu mine de la începutul acestui material nu este editată pentru că nu am vrut să se modifice în vreun fel nuanţa rujului, astfel încât să vedeţi cum arată în realitate, la lumina naturală a zilei.

Voi aţi încercat aceste rujuri până acum?

2 thoughts on “Cum m-am îndrăgostit de rujurile lichide Sephora Cream Lip Stain

  1. Eu raman fan rujuri Nyx, imi plac la nebunie si sunt si accesibile. 🙂 N-am incercat niciodata nuante atat de inchise, nu stiu de ce, dar imi plac culorile vii – roz, rosu, mov. 😀 Tie-ti vine bine asta, dar esti deschisa la ten si la par, asa ca parerea mea este ca ti-ar fi mai potrivit un ruj mai colorat. It’s just my opinion. 😀

    1. E pentru prima oara cand reusesc sa-mi iau maro (cand eram satena chiar nu ma prindea deloc). In rest am numai rozuri, exact genul de nuante pe care le folosesti si tu ♥. Am iesit un pic din zona mea de confort cu acest maro 😀 .
      De la NYX imi plac si mie multe rujuri lichide, insa cele din colectia “Lingerie” sunt groaznice. Usuca excesiv de mult buzele si intra in toate crapaturile posibile, astfel ca aspectul final e cam nasol. Stiu ca tu ai din alta colectie, alea sunt mai cremoase, chiar daca sunt tot mate, le-am incercat de vreo doua ori si mi-au placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *