Love it! Balsam de mâini Ritual of Sakura by RITUALS

Imaginează-ți o mulțime de cireși japonezi înfloriți și aerul ușor rece al unei regiuni muntoase. Rochii albe lungi din mătase scumpă, coronițe din flori și putere interioară camuflată sub tot tabloul acesta. Cam asta îmi trece mie prin minte atunci când folosesc balsamul de mâini Ritual of Sakura de la brand-ul RITUALS. Motto-ul brand-ului este “We’re not here to sell you beauty, we are here to make you feel good” și, pe bună dreptate, mixul de arome și calitatea produselor fac ca acestea să fie mai mult decât niște simple chestii pe care le cumpărăm.

balsam de maini Ritual of Sakura RITUALS

Balsamul de mâini din gama Ritual of Sakura nu este primul meu produs RITUALS, însă este primul despre care scriu. Îmi amintesc că atunci când l-am descoperit am scris pe facebook că tocmai am găsit cel mai bun produs pentru îngrijirea mâinilor dintre toate produsele care există pe planetă. Desigur, am fost întrebată dacă am încercat toate produsele de pe planetă. Ceea ce făcusem eu, modul în care alesesem să-mi exprim entuziasmul față de acest produs, era o hiperbolă. Și îmi păstrez opinia respectivă, anume că acesta este cel mai grozav balsam de mâini ♥.

Ce e special la balsamul de mâini Ritual of Sakura de îndrăznesc să îl cataloghez ca fiind cel mai grozav? Are consistență densă și catifelată, mult mai groasă decât a altor creme și balsamuri dedicate îngrijirii mâinilor, dar fără să fie deloc grasă. Produsul pare să fie făcut din multe petale fine. Ceea ce e surprinzător la el e că, dincolo de faptul că nu e deloc grasă consistența, textura fină reușește să hidrateze foarte bine mâinile, lăsându-le fine, dând senzația de mătase la atingere.

balsam de maini Ritual of Sakura cu flori de cires si lapte de orez

balsam de maini Ritual of Sakura by RITUALS review

Balsamul de mâini Ritual of Sakura are la bază lapte de orez și flori de cireș japonez (sakura). Recipientul are 70ml și este alb cu roz perlat. Practic și imaginea este delicată, nu doar experiența utilizării produsului. Parfumul e subtil, finuț, exact ca în tabloul pe care-l descriam la începutul acestui articol, adică un mix de cireși japonezi înfloriți și aerul ușor rece al unei regiuni muntoase.

Lista de ingrediente e însă generoasă, dar partea bună e că are în compoziție și glicerină, iar parabenii lipsesc cu desăvârșire.

Acest produs este “Made in The Netherlands” și l-am primit cadou de la o persoană pe care o admir și respect. Uneori mă gândesc că darurile nu sunt deloc întâmplătoare, că au și o încărcătură emoțională. Deși am mulțumit verbal pentru cadou, am avut întotdeauna sentimentul că ar trebui să fac mai mult de atât. Eu știu că n-am primit doar un balsam de mâini, ci și cuvinte frumoase și încredere. Sper ca într-o zi să pot recompensa acest dar la adevărata lui valoare.

În altă ordine de idei, voiam să vă spun și faptul că în Japonia se sărbătorește anual înflorirea pomilor sakura (cireși japonezi), aceasta fiind o sărbătoare ce datează de secole și simbolizează frumusețea vieții. Astfel, Ritual of Sakura este practic o gamă care ne îndeamnă să celebrăm viața și să facem fiecare zi să fie ca un nou început, să pornim cu forțe proaspete și gânduri bune. V-am zis eu că brand-ul RITUALS și-a ales foarte bine motto-ul ♥. Pe viitor sper să reușesc să-mi fac timp să scriu și despre alte produse RITUALS pe care le am și pe care le-ndrăgesc aproape la fel de mult. Oricum, un lucru e cert, balsamul acesta de mâini e de departe preferatul meu!

balsam de maini Ritual of Sakura by RITUALS

Din ce știu, produsele RITUALS se găsesc în România doar la Sephora, fiind aduse pe franciză. În alte țări, însă, există magazine exclusiv cu produse RITUALS (peste 600 de magazine în 27 de țări, conform informațiilor de pe site-ul brand-ului). Sunt produse de lux dedicate îngrijirii, însă prețurile sunt accesibile (raportându-ne la calitatea lor și la categoria din care fac parte, a produselor premium). Dacă aveți vreodată ocazia să cumpărați balsamul de mâini Ritual of Sakura, să știți că e de luat în calcul achiziția. Pentru mânuțe fine și răsfățate 😀 .

Lots of hugs, my beautiful ones!

4 thoughts on “Love it! Balsam de mâini Ritual of Sakura by RITUALS

  1. Un adevarat omagiu adus acestui balsam si brandului RITUALS. Imi place povestea pe care ai creat-o in spatele acestui balsam si cred ca nu gaseai cuvinte mai potrivite in a-l descrie. Stiu ca iti exprimi parerea sincer si sunt convinsa ca este un balsam bun, asa cum il descrii.

    1. Vacanță frumoasă în continuare! Am văzut o mulțime de poze grozave de acolo pe profilul tău ♥.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *