Impresii despre şerveţelele demachiante Nivea Creme Care

Tocmai am terminat şi ultimul şerveţel din pachet şi mă gândeam să-l arunc fără să scriu ceva şi fără să recumpăr acest produs, dar mi-am dat ulterior seama că am câteva chestii pe care chiar vreau să le punctez. Aşa că înainte de a arunca pachetul gol i-am făcut repede câteva poze şi imediat apoi am venit aici, cu gândul de a scrie câteva rânduri. Ce am de spus despre şerveţelele demachiante Nivea Creme Care? Haide să luăm lucrurile pe rând…

servetele demachiante Nivea Creme Care

Sunt o iubitoare a brand-ului Nivea şi cumpăr multe produse pe care le văd în campaniile de promovare atunci când consider că au fost realizate frumos (eficient – with a little bit of sparkle). Aşa a fost şi campania dedicată produselor demachiante de la Nivea, campanie desfăşurată în vara anului 2015, dacă nu mă lasă memoria, şi în cadrul căreia am văzut-o şi pe Alina Ceuşan. Îmi amintesc că făcuse un video foarte simpatic cu şi despre noile produse pentru demachiere de la Nivea, aşa că le-am trecut pe acestea pe wishlist. Apa micelară a fost prima pe care am cumpărat-o şi care nu mi-a plăcut (pe când apa micelară de la La Roche Posay chiar m-a impresionat).

Un an mai târziu, în vara anului 2016, Nivea a lansat campania de promovare a noii game de produse pentru demachiere – Nivea Creme Care. Gama aceasta de produse conţinea: şerveţele demachiante, lapte demachiant şi cremă demachiantă. Mi-a plăcut campania, drept pentru care la un moment dat am decis să-mi cumpăr şerveţelele demachiante Nivea Creme Care, adică fix cele despre care scriu astăzi.

Ce mi-a plăcut şi ce nu mi-a plăcut la şerveţelele demachiante Nivea Creme Care?
Mi-a plăcut în mod special parfumul specific Nivea Creme Care (deşi într-o seară, după demachiere, logodnicul meu mi-a zis că-mi miroase faţa a alifie 😀 ). Gama Creme Care, cu trecerea zecilor de ani, şi-a păstrat parfumul, iar asta mi se pare o strategie foarte bună de marketing, mai ales pentru consumatorii care au folosit produsele acestui brand în urmă cu mult timp. Este un fel de fidelizare şi păstrare a tradiţiei brand-ului. Însă, din păcate pentru produsul folosit de mine, parfumul a fost singurul care mi-a plăcut.

De cealaltă parte a baricadei, adică în ceea ce priveşte aspectele care nu mi-au plăcut, sunt ceva mai multe de zis. În primul rând aceste şerveţele nu mi se par suficient de umede şi de îmbibate cu produs demachiant. Eu am mai scris în trecut despre 5 tipuri de şerveţele demachiante şi am folosit multe altele (semn că îmi place să testez noi produse), însă acestea de la Nivea, din gama Creme Care, nu sunt atât de bune precum mă aşteptam. În al doilea rând, de aici, din faptul că aceste şerveţele demachiante nu sunt suficient de umede, uneori m-am confruntat cu o uşoară senzaţie de usturime în zona de sub ochi. Nu ştiu dacă de vină este şi calitatea şerveţelelor în sine, adică a materialului din care sunt făcute. Pe de altă parte ştiu că zona de sub ochi este sensibilă, însă n-am avut până acum această problemă când am folosit alte tipuri de şerveţele demachiante. Cred că gradul scăzut de produs demachiant din şerveţele mă determină să insist mai mult cu ele pe faţă, iar prin mişcări repetate să irit anumite zone.

servetelele demachiante Nivea Creme Care

În concluzie…
Deşi de-a lungul anilor am folosit alte două tipuri de şerveţele demachiante de la Nivea (pachetul alb cu albastru deschis şi pachetul alb cu roz – de ambele fiind foarte mulţumită), pe acestea din gama Creme Care, cu pachetul albastru închis, ştiu că nu le voi recumpăra. Îmi pare rău. Sincer îmi pare rău, pentru că în general chiar iubesc produsele de la acest brand. De data asta… n-a fost să fie.

2 thoughts on “Impresii despre şerveţelele demachiante Nivea Creme Care

  1. Nu prea folosesc servetele demachiante decat foarte rar, atunci cand ma ucide lenea. In general, le gasesc alte intrebuintari. :))
    Despre Nivea, numai de bine, chiar daca uneori ne mai dezamageste. Putin … nu mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *