Am terminat masca de păr TONI&GUY Damage Repair

Modul în care am ajuns să am masca de păr TONI&GUY Damage Repair este atât de special încât merită să-i aloc un paragraf sau două în cadrul acestui articol tip review 😀 .

Cu ceva timp înainte de Crăciun am scris pe blog un scurt material despre trei produse pe care mi le doream de pe site-ul Notino. Unul dintre acele produse era masca de păr TONI&GUY Damage Repair. Cred că fix în ziua în care am publicat materialul… m-a sunat Anca și mi-a spus să nu-mi comand masca și încă unul din produsele din lista de dorințe, că tocmai mi le comandase ea. Say whaaat? Ca să ne înțelegem, Anca este o fostă colegă de serviciu, de la un job pe care l-am avut în urmă cu mai bine de 7 ani. Ne-am văzut foarte rar de atunci și până acum, dar e ceva ce ne-a legat, chimia aia dintre oameni care apare rar. Mi-a plăcut mereu de ea, m-a inspirat încă de când lucram împreună, am respectat-o fără să fi împărțit vreodată ceva concret. Între timp și-a deschis propria ei agenție de turism, Evim Travel, și am fost și mai mândră de ea.

Ei bine, în momentul în care Anca m-a sunat și mi-a spus că mi-a comandat două dintre cele trei lucruri pe care mi le doream… M-am blocat un pic. Adică, cum adică?! Îmi era deja dragă și chiar mă simțeam dinainte datoare față de ea pentru faptul că mă inspira să-mi doresc mai mult de la mine și nu numai. Eu ar fi trebuit să o surprind cu ceva, în schimb m-a surprins ea. Sunt de două ori mai datoare acum ??.

masca de păr TONI&GUY Damage Repair 01

Masca de păr TONI&GUY Damage Repair am început să o folosesc după ce am terminat masca pe care o aveam deja începută, pentru că am eu un sistem de utilizare a produselor, anume că le folosesc în ordinea în care le cumpăr sau le primesc. Astfel, cred eu, nu risc ca unele dintre produse să rămână prea mult timp în colțul unui dulap și să expire. Deviza mea e #FărăRisipă 😀 .

5 lucruri despre masca de păr TONI&GUY Damage Repair

1. Este foarte densă
Are textura groasă, similară cu a unturilor de corp, fapt pentru care nu-i de mirare că e o mască dedicată îngrijirii părului degradat.

masca de par TONI&GUY Damage Repair 04

2. Se văd rezultatele încă de la primele utilizări
Părul este mai moale la atingere, adică exact ceea ce multe dintre noi sperăm să obținem de la măștile de păr 😀 . Efectele pot fi observate încă de la primele două utilizări, cam așa dacă-mi aduc bine aminte. Cert este că mi-a plăcut de la început și o pomeneam des pe Anca în gând, cadoul fiind grozav.

masca de par TONI&GUY Damage Repair 03

3. Are un parfum delicat
Detaliul acesta contează din două puncte de vedere, unul obiectiv și unul subiectiv. În primul rând parfumul din produsele de îngrijire trebuie să știm că este un iritant, deci cu cât este în cantitate mai mare sau cu cât este mai puternic, cu atât produsului îi scad din beneficii. În al doilea rând, personal nu-mi plac produsele puternic parfumate pentru că sunt sensibilă, preferându-le pe cele cu parfum delicat, finuț, exact ca masca de păr TONI&GUY Damage Repair. Deci încă o bulină albă pentru ea.

4. Este ușor de folosit
Încadrez la categoria “ușor de folosit” orice mască de păr care nu necesită mai mult de 5 minute pentru a-și face efectul. Într-un prezent în care suntem tot timpul grăbite, stresate și cu o mulțime de lucruri de dus la bun sfârșit, este important ca produsele pentru îngrijire să țină pasul și să-și demonstreze eficiența într-un timp limitat. Masca de păr TONI&GUY Damage Repair se aplică pe părul ud (după clătirea șamponului), trecându-se degetele prin păr pentru a fi distribuită cât mai bine pe toată lungimea lui, lăsându-se apoi să acționeze circa 3-5 minute. Eu o țineam doar 3 minute și își făcea efectul 😀 .

5. Are glicerină și parafină lichidă printre ingrediente
Are o foarte lungă listă de ingrediente, iar printre ele am recunoscut două dintre cele care au proprietăți hidratante și de hrănire a firului de păr – glicerina și parafina lichidă. Cred că așa se explică și punctul 2, faptul că masca își face efectul încă de la primele utilizări.

masca de par TONI&GUY Damage Repair 05

masca de par TONI&GUY Damage Repair 02

Pentru mine e o bucurie că am descoperit masca de păr TONI&GUY Damage Repair și sunt convinsă că o să încerc pe viitor și alte produse de la acest brand. Da, chiar am rămas cu o impresie bună!

TONI&GUY este un brand britanic fondat în 1963 de frații Toni și Guy Mascolo. Ei și-au deschis atunci în Londra primul salon de coafură și au simțit nevoia de a aduce pe piață nu doar servicii ci și produse pentru îngrijirea părului, produse care să corespundă standardelor la care ei lucrau. Calitatea pe care au mizat i-a adus în punctul în care au deschis multe alte saloane TONI&GUY în lume, iar în 2009 una din liniile de produse a fost cumpărată de Unilever cu 296 milioane de lire sterline. În prezent există peste 480 de saloane TONI&GUY în 48 de țări.

Când găsesc produse bune sunt mereu tentată să scriu puțin și despre ce înseamnă de fapt brand-ul din spatele lor, pentru că uneori notorietatea și cifrele vorbesc de la sine despre calitate și susțin cuvintele mele, cuvinte care descriu experiența de utilizare.

Vă recomand cu drag să încercați masca de păr TONI&GUY Damage Repair (în prezent costă 56 de lei pe site-ul Notino.ro), iar pe viitor în mod clar o să încerc și alte produse de la acest brand și o să revin cu păreri.

Lots of hugs, my beautiful ones! ♥

One thought on “Am terminat masca de păr TONI&GUY Damage Repair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *