REVIEW: body yogurt JOY & JASMINE The Body Shop

Altă zi de vară, alt produs de la The Body Shop pe care aproape l-am terminat și despre care vreau să scriu. Nu e chiar printre favoritele mele de la acest brand, că-s o persoană sinceră de felul meu, dar are și anumite puncte forte. Voi scrie azi experiența mea de utilizare a acestui produs – body yogurt JOY & JASMINE The Body Shop.

JOY & JASMINE este o ediție limitată a brand-ului The Body Shop. La fel ca cei de la MAC Cosmetics și Yves Rocher, în fiecare an lansează câteva produse în ediție limitată. Și mai mereu sunt curioasă să văd cum miros produsele din edițiile limitate, pentru că avem practic o singură șansă de a le cumpăra, câteva luni de la lansare. Apoi gata, poof, se termină stocul și adio! 

Body yogurt JOY & JASMINE The Body Shop este un iaurt pentru corp, ca o traducere a denumiri date de ei. Eu i-aș spune mai degrabă gel de corp, pentru că este o cremă hidratantă cu textură de gel. Exact cum sunt majoritatea cremelor pentru ten mixt, cu textura aceea lejeră de gel un pic răcoritor. Așa este și iaurtul acesta destinat îngrijirii corpului, un gel hidratant.

Partea bună este că în ciuda texturii lejere produsul acesta hidratează foarte bine. Dacă îl aplicăm seara, după duș, vom putea observa a doua zi de dimineață că pielea noastră încă este hidratată, ceea ce consider a fi o mare bilă albă. Persistența hidratării reiese și de pe ambalajul produsului – 48H HYDRATION. N-am testat dacă ține 48 de ore hidratarea pentru că n-am stat atâta timp fără duș :)). De aceea nu mă bag să mă pronunț asupra timpului specificat de producător pe ambalaj.

Și dacă tot am adus vorba de ambalaj, pe capacul produsului mai scrie și că este un produs cu absorbție rapidă, alt aspect pe care îl pot confirma. Dar cred că asta se aplică la majoritatea produselor cu textură de gel, sunt mai lejere și pătrund mai repede în piele comparativ cu texturile mai grele (untul de corp și uleiurile de corp).

Body yogurt JOY & JASMINE The Body Shop are un parfum proeminent de iasomie. De fel iubesc iasomia, toate parfumurile mele preferate au printre notele de bază sau de mijloc această aromă, însă după ce aproape am terminat iaurtul acesta de corp cred că am devenit mai cumpătată în privința ei. A fost un pic cam prea intens parfumul pentru mine, un pic prea multă iasomie. Sau sunt eu mai sensibilă din punct de vedere olfactiv și aș opta mai degrabă pentru variante mai delicate, cu miros mai subtil.

Per total, ca o concluzie, îmi place textura lejeră a produsului și faptul că intră repede în piele, iar hidratarea este de durată. Însă în același timp înclin mai mult către loțiuni și creme, ca fiind texturile mele preferate. Iar faptul că aroma JOY & JASMINE a fost o ediție limitată nu cred că este o pierdere.

Cred că dacă vreți să încercați acest body yogurt sigur o să găsiți o altă aromă care să vă placă, pentru că sunt multe care miros frumos în gama de bază (ne-limitată) a brand-ului The Body Shop. Personal îmi plac aromele Pink Grapefruit, Almond și Moringa.

Lots of hugs, my ladies! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *