Plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de la 7th Heaven

A fost așa haos cu sărbătorile de iarnă încât toată luna decembrie n-am apucat să folosesc nici măcar o singură dată scrub de față și nici plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre. Pentru toate momentele în care mi-a trecut prin minte că aceste două tipuri de produse nu sunt chiar “must have” pentru îngrijirea tenului… mi-am învățat lecția. Cu ocazia intrării în noul an am fost plecată câteva zile, iar atunci, mai mult ca oricând, am văzut că îmi apăruseră multicele puncte negre pe nas. Simțeam nevoia unui gel exfoliant ori măcar a unui plasture cu cărbune pentru îndepărtarea punctelor negre. Așa se întâmplă, vrem unele lucruri fix atunci când nu avem acces la ele. Dar în prima zi în care am revenit acasă m-am răsfățat cu mai multe produse, iar printre ele s-au numărat și simpaticii plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de la 7th Heaven.

Plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de la 7th Heaven

Am descoperit acești plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de la 7th Heaven prin intermediul Andreei Tudorache, una din fetele simpatice din lista mea de facebook. Când am scris eu primele review-uri despre plasturi pentru nas, ea m-a contactat și mi-a recomandat să-i încerc și pe cei de la brand-ul englezesc 7th Heaven, că îi găsesc la Profi și la Kaufland. Am știut că n-am nimic de pierdut dacă fac asta, ba chiar am văzut recomandarea ca pe o oportunitate de a descoperi niște produse care poate îmi merg bine. Astfel, mi-am cumpărat un pachețel cu plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de la 7th Heaven. Practic numai așa se găsesc plasturii aceștia, într-un plic fiind 3 pliculețe mai mici, cei 3 plasturi fiind ambalați separat (ceea ce e chiar igienic și totodată îi face ideali de pus și în bagajul de vacanță).

plasturi pentru nas 7th Heaven

plasturi pentru nas 7th Heaven review

plasturi pentru nas 7th Heaven indepartarea punctelor negre

plasturi pentru nas 7th Heaven pareri

Înainte de orice altceva, m-am bucurat să aflu că prețul acestor plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de la 7th Heaven este chiar decent, adică 10 lei plicul cu cei 3 plasturi ambalați individual. Comparativ cu prețul de la Sephora, unde un singur plasture m-a costat 7 lei, chiar putem spune că prețul e mai bun. Ca eficiență nu sunt diferențe notabile între ele, deci se merită mai mult cei de la 7th Heaven. Thank you again, Andreea 😀 !Comparativ cu prețul plasturilor de la Beauty Formulas, prețul celor de la 7th Heaven e o idee mai mare. Adică la Beauty Formulas sunt 6 plasturi într-un set și costă 17 lei. Oricum, per total la partea de bani plasturii despre care scriu azi stau foarte bine, 3 bucăți pentru 10 lei fiind super ok.

Știu că mă iau uneori cu vorba și am scris 3 paragrafe doar despre cât mi-au lipsit, cum i-am descoperit și cum e prețul lor cu al produselor similare. Dar ce pot spune concret despre acești plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de la 7th Heaven? Sunt eficienți. Da, chiar sunt! Asta e cea mai importantă informație despre un astfel de produs, adică uneori degeaba e prețul ok și ambalajul simpatic dacă un anumit produs nu face ceea ce trebuie să facă. Plasturii aceștia cu cărbune își fac treaba corespunzător, adică elimină excesul de sebum și punctele negre de pe nas, lăsând porii curați.

O chestie importantă de menționat este să nu vă așteptați la minuni din partea unor astfel de produse. Adică un plasture nu va putea extrage niciodată toate punctele negre și nici nu va împiedica formarea altora odată ce porii sunt cât de cât curățați. Practic îndepărtarea completă a punctelor negre e posibilă doar cu aparate speciale și produse speciale în diferite saloane și clinici, putând fi nevoie chiar de mai multe ședințe. Deci nu e cazul să ne așteptăm de la plasturii cu cărbune să facă ceea ce abia dacă fac tratamentele de la saloane și clinici. În al doilea rând, punctele negre nu pot fi împiedicate să apară. Cumva, din cauza poluării excesive, a prafului și/sau a machiajului (dacă nu e non-comedogenic/dermatocosmetic), porii se încarcă treptat și ajung să se formeze punctele negre. Desigur, cu ajutorul produselor potrivite putem ajuta ca procesul de formare al punctelor negre să fie mai lent, însă de apărut ele tot vor apărea. Datoria noastră e doar să găsim produsele potrivite pentru îndepărtarea lor. Nu cred că e cineva care să iubească punctele negre, deci e mult probabil ca fiecare dintre noi să-și dorească să scape de ele.

Ei bine, cu acești plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de la 7th Heaven lucrurile chiar merg bine. Așa cum am precizat și mai sus, fac parte din categoria produselor eficiente și au și preț prietenos. Practic am toate motivele să-i cumpăr din nou.

De folosit se folosesc aproape la fel ca majoritatea plasturilor pentru nas care au fost concepuți pentru a veni de hac punctelor negre:
1. ne spălăm tenul pentru a îndepărta sebumul (pentru că plasturele se lipește mai bine dacă năsucul nu e uleios de la sebum).
2. umezim nasul (zona unde urmează să aplicăm plasturele)
3. aplicăm plasturele
4. așteptăm 15-20 de minute (timp în care cărbunele din plasture absoarbe apa și se întărește)
5. îndepărtăm ușor plasturele.

plasture pentru nas pentru indepartarea punctelor negre de la 7th Heaven review

După îndepărtarea plasturelui putem observa câteva pucte negre pe el. Privit din mai multe unghiuri punctele pot fi văzute mai bine. E recomandat să folosim un astfel de plasture o dată pe săptămână (sau maximum 3 plasturi pe săptămână, dar ideal vorbind unul singur e suficient). Și eu am fost tentată să aplic doi cândva, dar n-am făcut-o, știind că pot usca prea tare pielea de pe nas și că asta ar duce la o secreție excesivă de sebum (că pielea e tentată se secrete sebum dacă simte uscare excesivă). Deci aș fi făcut mai mult rău decât bine în caz că aplicam doi plasturi în aceeași zi. Scriu asta ca să înțelegeți și voi de ce e important să respectăm instrucțiunile de pe ambalaj și să aplicăm un astfel de plasture doar o dată pe săptămână. Sau când ne aducem aminte 😀 , o dată pe lună măcar, că mi se mai întâmplă și mie asta, să n-am timp or somethin’ else.

O chestie aparte de menționat despre acești plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de la 7th Heaven e faptul că sunt realizați din ingrediente naturale, principale fiind cenușa vulcanică și cărbunele din lemn de esență tare. Eu am mai folosit și alte produse de la 7th Heaven și toate sunt făcute din ingrediente naturale, practic acest lucru stând la baza filosofiei brand-ului.

Sper că v-a fost util materialul meu de azi, iar dacă aveți și voi recomandări de produse pentru mine nu ezitați să mi le scrieți (câtă vreme știți că e vorba de tipuri de produse pe care obișnuiesc să le folosesc, desigur). Plasturii de azi sunt dovada faptului că țin cont de ceea ce mi se recomandă 😀 .

Lots of hugs, my beautiful ones!

2 thoughts on “Plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de la 7th Heaven

  1. eu pe acestia nu i-am folosit, ii am in permanenta in casa pe cei de la balea. mi se par destul de ok, accesibili la pret – 10 lei 6 bucati si chiar fac treaba super buna.

    1. Hmm… de la Balea am incercat si eu unii, dar erau 3 bucati intr-un pachet, deci sigur e vorba de altii. Cand mai am drum prin DM o sa ma uit si de cei de care zici tu, care sunt 6 in pachet. Multumesc pentru sugestie 😀 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *