Părerea mea despre spray-ul de corp COOL DAISY de la The Body Shop

Toate fetele importante din viața mea știu că am o obsesie pentru produsele de la The Body Shop. Pe de o parte asta se întâmplă din motivul firesc, că am folosit multe chestii produse de acest brand și am fost mereu mulțumită, însă pe de altă parte cred că din multe alte brand-uri bune cei de la The Body Shop se remarcă prin impactul pozitiv pe care îl au în general.

The Body Shop folosește ingrediente din zone sărace ale lumii, din zone în care e nevoie ca brand-uri mari să investească în forța de muncă, din zone în care achiziția oricăror cantități de ingrediente necesare pentru produse poate însemna enorm pentru ca familiile respective să se poată întrețină. Chiar dacă e mai scump pentru un brand să folosească ingrediente din zone atât de îndepărtate, pe de o parte reprezintă un real suport pentru oamenii de acolo, iar pe de altă parte știm că ingredientele din produsele pe care noi le folosim sunt curate și nu sunt crescute în vreo seră dubioasă.

Totodată, The Body Shop este unul dintre brand-urile care NU testează produsele pe animale și care totodată face eforturi ca alte brand-uri să urmeze acest exemplu.

Spray-ul de corp COOL DAISY de la The Body Shop l-am primit cadou de la o prietenă. Sincer, nu e genul de produs pe care eu l-aș fi cumpărat, pentru că nu prea aleg eu produse cu mușețel și nici nu folosesc mist-uri pentru corp (sunt mai degrabă adepta cremelor, a texturilor standard).

Contrar așteptărilor, am iubit acest produs pe tot parcursul utilizării. L-am golit deja, drept dovadă stau pozele din acest articol. Îmi pare rău că n-am fostîn stare să-i fac câteva poze înainte să-l termit complet, ca să vedeți cum arăta și cum se vedea pe piele în timpul aplicării. Dar… îș puteți testa gratuit când mai aveți drum prin mall, pentru că există magazine The Body Shop în majoritatea mall-urilor mari din România și din străinătate.

Spray-ul de corp COOL DAISY de la The Body Shop are textură lichidă, evident, ca să poată fi pulverizat pe piele. Nu este un body mist obișnuit, ci un spray de corp care hidratează foarte bine. Textura seamănă puțin cu cea a uleiurilor de corp, numai că nu este ulei, ci este un body mist foarte hidratant.

Faptul că mușețelul este ingredientul de la baza acestui produs, face ca spray-ul de corp COOL DAISY de la The Body Shop să fie extrem de util și în momentele în care pielea corpului este foarte sensibilă, de exemplu după expunerea la soare sau după ședințele de epilare definitivă cu IPL ori laser. Proprietățile acestea calmante m-au făcut să-l îndrăgesc și mai mult.

Practic, ceea ce apreciez la acest produs se rezumă la:

– ușurința aplicării, recipient practic cu pulverizator

– textura lejeră, non-grasă, dar care hidratează foarte bine

– proprietățile calmante ale mușețelului

– mirosul delicat

– produsul nu este testat pe animale.

 Îl recomand cu mare drag! Îl găsiți și pe net, cât și în magazinele The Body Shop care sunt în majoritatea mall-urilor. Site-ul oficial al brand-ului este TheBodyShop.ro, însă produsele se găsesc și pe site-urile eMAG și Notino.

Lots of hugs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *