Mi-am luat odorizante auto Vent Stick Yankee Candle… și nu numai :D

Una, două, trei… Tot număram pe degete până când am ajuns la 6, încercând să-mi dau seama câte tipuri de produse Yankee Candle am cumpărat până acum. Nu mai pun la socoteală că din unele produse am încercat mai multe sortimente de arome. Practic până acum am dat banii pe lumânări votiv, lumânări în borcan, tarte de ceară și 3 tipuri diferite de odorizante auto. Deci 6, asta era numărătoarea mea. Ei bine, ultimele 3 chestii le-am cumpărat relativ de curând și n-am apucat să scriu încă nimic despre ele, nici aici și nici pe vreo rețea de socializare. Așa cum v-ați dat seama din titlu, remediez imediat problema asta cu un review 😀 . Azi îmi doresc să scriu despre unul dintre tipurile de odorizante auto Yankee Candle, mai exact despre Vent Stick Yankee Candle.

Înainte de toate, să vă spun cum m-am decis să le achiziționez și să facem un pic diferența între cele 3 tipuri. Nici eu nu mă pricepeam, tocmai de aceea am decis să iau câte un odorizant din fiecare tip disponibil și să testez să văd exact care e cel mai eficient dintre toate. O să pun mai jos o fotografie cu toate 3, ca să le vedeți și să vă faceți o idee despre diferențele vizibile dintre ele. E vorba de următoarele tipuri de odorizante auto: Vent Clip, Car Jar și Vent Stick.

odorizante auto Yankee Candle - Vent Clip Car Jar Vent Stick

Vent Clip, după cum îi spune numele, se prinde pe grilajul de la ventilație (aer condiționat / căldură). E sub forma unui cerculeț cu lichid în el.

Car Jar este genul de odorizant care se agață la oglindă (eu nu suport însă să agăț nimic acolo și prefer să prind de schimbătorul de viteze astfel de odorizante).

Vent Stick, un altul pe care numele îl dă de gol, reprezintă niște bețișoare care se prind de grilajul de la ventilație. Diferența dintre primele (vent clip) și astea (vent stick) e că unele sunt odorizante lichide iar celelalte sunt solide. Or fi și alte diferențe, dar momentan nu le-am identificat, că de folosit am apucat să folosesc doar stick-urile.

Încă o chestie despre toate 3 e că au același preț în prezent, adică fiecare tip de odorizant auto Yankee Candle costă 28 de lei. Cred că de asta am fost eu un pic nedumerită în privința lor și n-am reușit să-mi dau seama care e mai bun (în cazul în care nu sunt eficiente în mod egal), astfel că am luat câte unul din fiecare. Am ales totuși arome diferite. Important e să văd care e nivelul de parfumare al fiecăruia și aproximativ cât timp rezistă din momentul în care le pun în mașină.

Aventura a început, desigur, cu Vent Stick Yankee Candle, ceea ce ați dedus deja și din titlu.

odorizante auto Vent Stick Yankee Candle

odorizante auto Vent Stick Yankee Candle Clean Cotton

Pentru odorizantul auto Vent Stick Yankee Candle am ales aroma Clean Cotton, o aromă pe care o știam deja de la lumânările parfumate 😀 . În mașină nu prea suport arome tari, iar Clean Cotton a fost o alegere foarte bună.

Stick-urile sunt foarte simpatice și se prind ușor de grilajul de la ventilație. Arată ca două bețișoare unite într-un capăt de un borcănel mic (simbolic). Practic brand-ul acesta a luat naștere în SUA și a devenit faimos datorită lumânărilor parfumate la borcan, astfel că pe partea de design (poate și ca strategie de marketing) și-au păstrat borcanul ca un fel de simbol a ceea ce i-a făcut celebri. Și chiar este o companie mare, până în anul 2013 având venituri de 844 milioane de dolari, conform Wikipedia. Dar să ne întoarcem la stick-urile noastre pentru mașină :D. Se prind ele ușor, dar mie mi se pare că stau un pic cam chinuite. Nu pot fi împinse la maxim, rămân puțin în exterior, și cu toate astea mie mi se pare că ele nu stau comod acolo. Dincolo de părerea mea, ele au rezistat totuși mai bine de două luni fără să se miște, atât la mașina mea cât și la a prietenului meu. Deci cumva se prind bine chiar și pe grilaje diferite de ventilație, ceea ce e semn bun.

Le-am ținut eu două luni, dar ele n-au parfumat mașina atâta timp, să nu vă faceți iluzii. Le-am ținut atâta timp pentru că uit să le schimb / să le arunc / să le înlocuiesc. Într-o zi, până la iarnă, poate chiar apuc să le schimb :)).

O altă chestie despre ele (și mai ales despre mine) e că s-ar putea să fi procedat un pic greșit. Am desfăcut în casă pachetul de Vent Stick Yankee Candle, ca să văd eu cum sunt și să pun două deoparte să cobor cu ele să le “instalez”. După scurt timp mirosea frumos în toată sufrageria și abia atunci m-am gândit să le bag la loc în cutiuța lor de plastic până când cobor cu ele. Cred însă că asta a fost marea mea greșeală, că apoi nu prea au mai parfumat cine știe ce mașina. Deci dacă vă luați Vent Stick să știți să le desfaceți direct în mașină, să nu faceți ca mine. Din greșeli învață omul câteodată…

odorizante auto Vent Stick Yankee Candle Clean Cotton set 4 bucati

odorizante auto Vent Stick Yankee Candle Clean Cotton review

odorizante auto Vent Stick Yankee Candle review Clean Cotton

O altă dilemă de-a mea e dacă ar fi trebuit oare să montez toate cele 4 stick-uri în același timp. Adică sunt 4 într-un set pentru că sunt oare mai slab parfumate și ar trebui puse la fiecare din cele 4 grilaje de ventilație ale mașinii? Sau… sunt 4 doar pentru că au vrut să lanseze un odorizant auto care să ajungă pentru mai multe utilizări? Nu am căutat pe net răspunsurile la întrebările astea, dar nu e exclus ca într-o zi, când o să mă plictisesc prea tare, să dau un search sau două pe subiect.

Per total, mi-e un pic greu să dau verdictul în ce privește odorizantul auto Vent Stick Yankee Candle. Adică poate ar trebui să mai cumpăr un set și să-l desfac direct în mașină, iar apoi să văd exact cât ține mirosul.

De cumpărat, le-am cumpărat de aici, cu 28 de lei pachetul ce conține 4 stick-uri. Iar dacă vreți să citiți despre ce alte produse Yankee Candle am mai scris până acum, găsiți aici toate materialele cu pricina.

Lots of hugs! ♥

2 thoughts on “Mi-am luat odorizante auto Vent Stick Yankee Candle… și nu numai :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *