Masca detoxifiantă Black Seaweed Peel-Off de la 7th Heaven

După experiența super bună cu masca de față cu cărbune de la 7th Heaven am fost în Kaufland și mi-am luat alte câteva măști de la același brand. Azi am decis să o încerc pe cea cu alge negre. Masca detoxifiantă Black Seaweed Peel-Off de la 7th Heaven este o mască naturală și în procesul de realizare al ei nu e testată pe animale. Pentru unele persoane știu că acestea sunt detalii care nu contează, dar pentru mine sunt importante și de aceea aleg să le menționez.

Ei bine, iată-mă în punctul în care scriu cu drag despre încă o mască de față. Nu dau deloc înapoi de la îngrijirea tenului, fiind o chestie importantă, că doar vrem să ne trezim zi de zi fiind frumoase 😀 , eventual pentru cât mai mulți ani, iar asta presupune clar îngrijire, mai ales cu poluarea și stresul din ziua de azi, la care se mai adaugă și alți factori nocivi. Nu mai folosisem de multă vreme o mască de tip peel-off, adică genul de mască pe care o întindem pe ten, așteptăm să se usuce și apoi o desprindem dintr-o bucată (sau mai multe, depinde și de dexteritate, printre altele). Cred că sunt câțiva ani de când n-am mai întins o mască peel-off pe ten, oh boy.

masca detoxifianta Black Seaweed Peel-Off de la 7th Heaven

Ce am observat în timp ce întindeam pe ten masca detoxifiantă Black Seaweed Peel-Off de la 7th Heaven? E cleioasă, exact textura pe care o au probabil toate măștile de tip peel-off – concepute pentru a se usca pe ten și a fi desprinse dintr-o bucată. O altă chestie e că nu e neagră cum apare în imaginea de prezentare de pe ambalaj, ci e mai degrabă un negru transparent, dar asta nu constituie o problemă, zău așa :D. Am mai observat că nu prea are miros, ceea ce pentru mine e super bine, că sunt mai sensibilă la mirosuri și unele produse nu le mai cumpăr oricât de bune ar fi dacă mă deranjează mirosul lor.

În timp ce așteptam să se usuce bine masca pe ten, ca să o pot desprinde, am citit încă o dată informațiile de pe ambalaj. Scria că trebuie să stau cu ea 20-25 de minute, până se usucă complet, astfel încât să poată fi desprinsă. Este o mască cu sare de mare și alge marine brune tocate, de la malul Mării Galeze, plus boabe de cătină zdrobite. E concepută pentru a detoxifia tenul și a purifica pielea, lăsând-o să se simtă ca nouă. Folosită cu regularitate, această mască ajută la curățarea tenului de sebumul în exces.

black seaweed peel-off face mask 7th Heaven

masca detoxifianta Black Seaweed Peel-Off de la 7th Heaven review

După ce am așteptat cam 25-27 de minute, am verificat masca în unele locuri pentru a vedea dacă s-a uscat și am decis că e ok, că merge desprinsă. Partea de pe frunte, nas și obrazul drept s-a desprins dintr-o bucată, super simplu. Pe celălalt obraz, însă, am pus eu un pic mai multă mască și nu se uscase complet. Iar dacă nu e uscată complet nu poate fi desprinsă. Am mai lăsat zona respectivă încă vreo 5 minute și apoi am rezolvat-o și pe ea. Tenul chiar rămâne foarte curat. Deși l-am curățat/spălat cu apă & gel de curățare înainte de aplicarea măștii, că așa trebuie să procedăm de fiecare dată înainte de a aplica o mască de față, în momentul în care am desprins masca depe ten am văzut că pe ea au rămas câteva impurități. Dacă gelurile de curățare curăță mai mult praful și sebumul de la suprafața pielii, cred că masca aceasta, lipicioasă fiind, s-a prins bine și de o parte din impuritățile care nu sunt doar la suprafața pielii. Practic mi s-a părut că seamănă un pic cu plasturii pentru nas, numai că e mai blândă, dar trăgând totuși o parte din impuritățile adăpostite în pori.

Având în vedere rezultatele obținute, consider că masca detoxifiantă Black Seaweed Peel-Off de la 7th Heaven este perfectă pentru persoanele cu ten mixt (unde mă încadrez și eu), ten gras ori ten acneic. Chiar reușește să curețe o parte din excesul de sebum care încă rămâne pe ten, ascuns pe undeva prin pori, chiar și după ce ne spălăm fața cu gel de curățare. Practic asta e o mască ce ajută la o curățare mai în profunzime a tenului. Foarte bună de încercat și chiar de folosit pe termen lung.

Eu cumpăr măști de față 7th Heaven din Kaufland și uneori din magazinele Profi, dar ele se găsesc și în alte supermarket-uri, ba chiar și pe net (la eMAG.ro, de exemplu). Dacă o încercați pe aceasta cu alge negre, vă aștept cu drag să-mi spuneți cum v-a mers și vouă ♥ . Tenul meu mixt chiar e încântat de achiziție. Când îmi refac stocul de măști de față o să vedeți că printre ele o să fie și câteva plicuri cu masca asta.

Lots of hugs, my beautiful ones!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *