Love it! Gel de duș NALA cu iasomie ♥

Foarte multe lucruri n-ar fi de spus despre un gel de duș, de regulă, numai că de data asta e vorba de o excepție, una cu o frumoasă poveste. Așadar, înainte de a scrie despre simpaticul gel de duș NALA cu iasomie, am să notez cum anume am descoperit eu că iasomia este una dintre notele olfactive care mă definesc cel mai bine.

Acum mulți ani, când auzeam de iasomie, fără să știu exact cum e aroma asta, în ignoranța mea credeam eronat că e o floare orientală sau o aromă de plante de ceai (pentru că auzisem de ceaiul de iasomie, desigur). Încă nu-mi păsa suficient de mult de arome pe atunci, ci judecam un produs abia după ce îl adulmecam. În prezent, în schimb, reușesc să-mi dau seama dacă un mix de arome e pe placul meu numai uitându-mă la notele olfactive. Știu notele pe care le iubesc și cele pe care trebuie să le ocolesc. Pe prima poziția a listei cu note olfactive care îmi plac se află iasomia. Da, chiar ea 😀 . După ce m-am trezit eu din adormirea mea de acum câțiva ani, am realizat că multe dintre parfumurile mele preferate au note de iasomie în compoziție, iar aici amintesc de Givenchy Ange ou Demon Le Secret (ediția din 2009), Armani Acqua di Gioia, Roberto Cavalli Paradiso Azzurro, Roberto Cavalli Paradisso Assoluto, Yves Rocher Tendre Jasmin și Paco Rabanne Olympea Aqua.

Realizând asta, faptul că majoritatea parfumurilor mele preferate au iasomie în piramida notelor olfactive, am început să mă orientez în funcție de acest ingredient și atunci când achiziționez alte tipuri de produse – precum geluri de duș, creme de corp, odorizante pentru cameră ș.a.m.d.

Așadar al meu gel de duș NALA cu iasomie e chiar o achiziție firească ce vine din partea mea. Cu ocazia asta am bifat chiar primul meu produs exclusiv cu aromă de iasomie. Parfumul intact al florilor albe delicate și elegante.

Gel de dus NALA cu iasomie ingrediente naturale review

Despre iasomie, cei de la site-ul fragrantica.com spun următoarele: “sweet narcotic scent that is floral but with an animalic background like living flesh”. Nu-mi găseam cuvintele să descriu aroma dulce, elegantă și cuceritoare a iasomiei, așa că am consultat internetul și respectiva idee mi s-a părut că e perfectă. Da, deși este vorba de o floare albă, iasomia are o aromă dulce ușor amețitoare/narcotică, păstrându-și în același timp delicatețea florală, dar având totodată un fundal animalic. Din punctul meu de vedere, e exact definiția numelui parfumului meu preferat de la Givenchy, anume că iasomia este “Ange ou Demon – Le Secret”. E o notă olfactivă despre care e greu să spunem că e angelică sau întunecată. Rămâne un secret… ♥

Uite cum, după atâtea paragrafe, n-am apucat încă să spun ceva concret despre produsul căruia mi-am propus să-i fac review, gelul de duș NALA cu iasomie. Ori, cumva, am reușit să vorbesc de aroma lui și pasiunea mea pentru ea (plus faptul că o caut în atât de multe alte produse). Am să notez acum, mai jos, punctual, detalii despre produs.

Detalii gel de duș NALA cu iasomie:
• Conține 93,3% ingrediente naturale și nu are parabeni. Practic brand-ul NALA așa a reușit să fie îndrăgit de consumatori, prin faptul că a adus pe piață produse cât mai naturale și care miros totodată foarte bine (parfumurile sunt naturale).

• Curăță delicat și lasă un subtil și plăcut miros pe piele. Bănuiesc totuși că parfumul diferă de la o persoană la alta, în funcție de pH-ul pielii, la fel ca în cazul altor produse parfumate.

• Un tub are 200ml și costă 20 lei. Pentru mine a fost o surpriză plăcută prețul. Inițial vedeam produsele NALA în mall-ul AFI Palace Cotroceni și nu mă opream niciodată la stand-ul cu pricina pentru că mă gândeam că la cât de bine arată produsele lor sigur sunt scumpicele. Mi-am dat seama că m-am înșelat după ce am văzut produse NALA la câteva fete pe instagram și am prins curaj să mă uit pe site să văd ce prețuri au. A fost chiar o surpriză plăcută să văd că sunt mai ieftine decât multe alte produse pentru duș pe care le cumpăr eu de obicei (precum cele de la Bottega Verde, Sephora, The Body Shop și Victoria’s Secret).

• Recipientul produsului e destul de practic, un tub cilindric cu capac care se apasă și gelul de duș se dozează foarte ușor. Tot la partea de imagine/aspect general aș aminti și de etichetă, care e simplă și în același timp chic.

• Pentru că știu că în cadrul review-urilor produselor de curățare trebuie să menționez și dacă acestea fac sau nu spumă, ei bine gelul de duș NALA cu iasomie este din acest punct de vedere un gel de duș clasic, deci face spumă. Nici cantitate foarte mare, dar nici insesizabilă. E pe acolo pe la mijloc, e în grafic :D. A descrie partea asta nu e tocmai punctul meu forte.

Gel de dus NALA cu iasomie review

Gel de dus NALA cu iasomie ingrediente naturale

Acum, în loc de concluzie, se cade să pun întrebarea “Aș mai cumpăra acest gel de duș NALA cu iasomie?”. Cred că da. Singura mea teamă e să nu cumva să mă satur de iasomie, mai ales că aroma asta se găsește în multe dintre parfumurile mele. Ar mai fi varianta să încerc pe viitor alt produs NALA din gama cu iasomie, eventual unul care să nu fie pentru uz zilnic, precum un exfoliant de corp (deși încă nu m-am uitat să văd dacă au și exfoliant cu aroma asta). La cât de pasionată sunt eu să încerc mereu noi și noi produse, rămâne de văzut care e următoarea mea victimă de la NALA 😀 . Oricum sunt fanul lor deja și cred că asta se simte din textul meu de azi.

Lots of hugs, my beautiful ones!

2 thoughts on “Love it! Gel de duș NALA cu iasomie ♥

    1. Chiar ma gandeam zilele astea, cu un pic de regret asa, ca n-am mai postat nimic pe youtube de atata timp… Iti multumesc ca mi-ai zis de chestia asta, poate reusesc sa pun iar lucrurile in miscare :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *