Gold Winner ► masca de față cu cărbune de la 7th Heaven

Yey! Încă o minunăție de mască pentru față pe lista descoperirilor 😀 . Nu mă puteam abține să nu scriu asta încă de la început, cam atât de bine ne-am înțeles. Eu știu că toți suntem frumoși, dar mai știu și că e de datoria noastră să ne îngrijim și să rămânem frumoși pentru cât mai mult timp. De ce contează atât de mult frumusețea? În stânga și-n dreapta auzim că ea nu-i importantă, însă adevărul e că atunci când avem grijă de noi ne simțim bine și la interior, iar căldura și mulțumirea pe care le emanăm pot fi de folos celor din jurul nostru fără ca noi să știm. Sunt mulți cei care au nevoie să le zâmbim, să vadă un chip cald și frumos, iar ziua să le fie un pic mai bună. De asta pun eu mare preț pe îngrijire, de la tot felul de produse până la cărți, cursuri și experiențe (pentru că îngrijirea trebuie să fie trup și suflet). Iar îngrijirea despre care scriu azi este pentru fețișoarele noastre, pentru chipurile pe care le scoatem zi de zi în lume. Astfel, îmi face o deosebită plăcere să vă prezint masca de față cu cărbune de la 7th Heaven. The one and only, cea care a câștigat medalia de aur la Pure Beauty Awards în 2016. Yup, 7th Heaven este unul dintre acele brand-uri care ne oferă produse naturale.

masca de față cu cărbune de la 7th Heaven review

Într-una din diminețile astea frumoase de septembrie am decis să-mi aplic pe ten masca de față cu cărbune de la 7th Heaven. Am ales-o din cutia cu multe alte măști pe care mi le-am cumpărat pentru a le încerca (am mai scris eu despre faptul că-mi place să încerc/descopăr o mulțime de produse). Mi-am spălat tenul, iar apoi am desfăcut masca și am aplicat-o cu pensula. Pe obraji, pe nas, pe bărbie și pe frunte. Și timp de 20-25 de minute am stat cu ea așteptând să își facă momentul de magie.

Ce am observat înainte de a spăla de pe față masca?
Masca de față cu cărbune de la 7th Heaven are un miros plăcut comparativ cu al tuturor produselor pe care le-am încercat și erau pe bază de cărbune. Este o aromă moderată în intensitate și se simte că e naturală, având și pulpă de fructe în compoziție, flori presate și ierburi. E un mix cum n-am mai încercat până acum și de care mă declar mulțumită. Când am aplicat-o pe ten m-am bucurat să văd că are și niște chestii abrazive în compoziție și că sunt destul de finuțe (mici ca dimensiune), dar ferme. Abia așteptam să treacă timpul și să o spăl de pe față ca să văd exact CÂT de abrazive sunt 😀 . De fel îmi plac produsele exfoliante, așa că se justifică a mea curiozitate.

charcoal masque 7th heaven review

Ce am observat după îndepărtarea măștii?
Ah, ăsta-i unul din momentele în care chiar îmi pare rău că laptopul pe care-l am nu mă mai ajută să fac materiale pentru youtube. E genul de produs la care trebuia să mă vedeți și să mă auziți exprimându-mi entuziasmul. Particulele alea abrazive din compoziție, în privința cărora eram curioasă, sunt the real deal. Am citit acum pe ambalaj că sunt bucăți mici mici de coajă de nucă. Ei, se explică faptul că-s eficiente. Indestructibil de eficiente 😀 . Am udat puțin tenul și am masat toată fața, bucurându-mă de experiență, după care am spălat tot produsul de pe ten și m-am bucurat de o piele fină ca de bebeluș. Pe cuvântul meu că masca asta de față își merită medalia de aur pe care a câștigat-o în 2016 la Pure Beauty Awards. Este, oficial, cea mai bună mască de față pe care am folosit-o vreodată. Se pricep englezii la făcut măști, trebuie să le ofer credit pentru asta. Trebuie, fără niciun dubiu, să-mi mai iau câteva astfel de măști de față.

Numele original al produsului este Charcoal Masque. În limba română, mai detaliat un pic, i se spune mască de față 2în1 cu cărbune purificator și coajă de nucă exfoliantă. Are dublă acțiune în detoxifierea tenului, cărbunele ajutând la absorbția grăsimii și a impurităților de pe ten, iar coaja de nucă fiind responsabilă de curățarea în profunzime a porilor.

charcoal face mask from 7th Heaven review

masca de fata cu carbune de la 7th Heaven pentru ten mixt gras acneic

Masca de față cu cărbune de la 7th Heaven este ideală pentru persoanele cu ten mixt, ten gras ori ten acneic. Într-un plic cu produs există o cantitate suficientă pentru două aplicări, iar prețul lui este de vreo 8 lei în supermarketuri (Cora, Kaufland, Profi și s-ar putea să se găsească și-n alte locații). Vestea bună, atât pentru mine cât și pentru alte persoane mulțimite de masca aceasta de față, este faptul că fix masca asta există și la tub. În mod normal măștile celor de la 7th Heaven sunt la pliculețe, însă cele mai îndrăgite produse ale lor se găsesc și în variantă la tub, care să ajungă pentru mult mai multe utilizări. Știu deja pe ce urmează să dau banii ^_^.

Chiar sper să încercați și voi masca asta de față dacă aveți tenul mixt, gras sau acneic, iar apoi să-mi scrieți impresiile după utilizare ♥.

Lots of hugs, my beautiful ones!

3 thoughts on “Gold Winner ► masca de față cu cărbune de la 7th Heaven

  1. Esti fenomenala. Tot ce vad la tine, vreau si eu 😀 Spre surprinderea multora, nu am avut ocazia niciodata sa incerc mastile 7th Heaven, desi, mi-am propus de multe ori. Imi aduc aminte numai cand sunt acasa. Poate imi sugerezi unde pot sa fac o comanda online.

    1. Online se gaseau pe site-ul eMAG, dar de la o vreme am vazut ca nu mai sunt pe stoc, nu stiu ce se intampla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *