Ce mi-a atras atenția din revista Douglas [septembrie – noiembrie 2017]

revista Douglas septembrie noiembrie 2017

Cred că a trecut mai mult de un an de când n-am mai mers la Douglas. Nu-mi mai amintesc ce m-a dezamăgit încât să nu mai calc prin magazinele lor, dar am fost weekend-ul trecut cu o prietenă și am sfârșit și prin a-mi cumpăra două chestii mărunte (o să vorbesc despre ele într-un material separat). Ei bine, în plăsuța de cumpărături am primit și revista Douglas, numărul valabil pentru perioada septembrie – noiembrie 2017.

Sincer, îmi place când primesc reviste ale diferitelor magazine. Îmi place să văd ce e nou, să citesc câteva chestii despre produse care sunt de interes pentru mine, să știu la următoarea vizită în magazin că vreau să testez parfumul X și crema de mâini din gama Y, ori vreun iluminator și o anumită nuanță a unui ruj nou.

Pentru că am pus ochii pe câteva chestii din revista Douglas, m-am gândit să scriu și aici, să vedeți cam ce produse mi-au furat mie ochii, dar și să păstrez materialul acesta ca pe o listă pentru una din vizitele viitoare în magazin.

Iată produsele care mi-au atras atenția din revista Douglas:

Douglas Collection Privée funky jazzy spicy woody happy sunny

1. Douglas Collection Privée

Mă mir că m-a atras ceva din gama proprie a lanțului de magazine, asta pentru că în general nu sunt adepta produselor marca Douglas. Însă aceste două pagini din revistă sunt cu adevărat frumoase. Fotografiile sunt grozave, textele sunt și ele bune (inclusiv partea tehnică a lor), culorile sunt simpatice, iar prețurile cam pentru toate buzunarele. Costă 39 de lei sticluța de 15ml și 89 de lei cea de 50ml.

Simt că e vorba de niște arome lejere, însă indiferent de acest aspect consider că sticluța de 15ml e mai mult decât suficientă. Pentru mine recipientele mici sunt cele mai bune. Îmi cumpăr variantele mai mari doar în cazul apelor de parfum și apelor de toaletă care mă cuceresc cu adevărat (așa cum este cazul Armani Si și Givenchy Ange ou Demon Le Secret).

Data viitoare când trec pe lângă Douglas o să vreau să verific cum miros câteva dintre aromele din colecția Privée. Cel mai probabil o să încerc Funky Flower, Jazzy Dream și Sunny Fruit.

În revistă scrie că vor fi disponibile abia din luna Octombrie.

My Burberry Blush EDP si breloc inimioara Burberry

2. My Burberry Blush EDP + breloc inimioară Burberry

Admit, prima oară am văzut brelocul :)). Eu nu sunt adepta inimioarelor, însă aceasta mi s-a părut suficient de finuță încât să-mi surâdă ideea de a o prinde la geantă sau la chei. Din descrierea parfumului, pare să-mi placă aroma. O să-l testez când ajung iar în magazin. Și cred că o să-l testez direct pe încheietură, să văd cum se combină aroma timp de câteva ore cu pH-ul pielii mele. Așa procedez de fiecare dată înainte de a cumpăra un parfum, știind foarte bine că un parfum miroase diferit pe persoane diferite.

Twilly d'Hermes EDP

3. Twilly d’Hermes EDP

Iată și al treilea produs care mi-a făcut cu ochiul din revista Douglas. M-a încântat atât de mult spotul video pentru această apă de parfum lansată de curând de cei de la Hermes încât mă mir că am uitat să o testez când am fost în magazin. Dar îmi notez acum, aici, iar data viitoare știu sigur că n-o să mai uit. În principiu îmi place aroma de tuberoză, deci s-ar putea ca acest produs să mă surprindă plăcut, Twilly fiind un mix de ghimbir & tuberoză.

Girl of Now EDP by Elie Saab

4. Girl of Now EDP by Elie Saab

Nu știam sigur dacă să citesc pagina asta pe diagonală sau dacă să-i dau pur și simplu skip. Am citit totuși printre rânduri, pe ici pe colo, descoperind că apa de parfum Girl of Now este un amestec de pară, mandarină, fistic proaspăt copt și migdale… plus încă ceva – o floare creată exclusiv pentru acest parfum, floarea Ormond. Pare a fi o atracție delicioasă de la prima pulverizare. Sper, chiar sper să nu mă dezamăgească. În plus, și sticluța arată foarte bine, fiind destul de cochetă. Vorbim totuși de Elie Saab, deci nu-i deloc de mirare că sticluța produsului arată atât de bine.

Produse din gama A better man de la Toni Gard

5. Produsele din gama “A better man” de la Toni Gard

Când merg în parfumerii să cumpăr chestii pentru mine, mă uit și de produse pentru jumătatea mea. La parfumuri nu mă bag, că știu că e la fel de mofturos ca mine, însă îmi place să-i cumpăr produse pentru bărbierit sau pentru duș. Și cred că sunt mai darnică atunci când cumpăr pentru el decât atunci când cumpăr pentru mine. Produsele care mi-au atras atenția din gama A better man de la Toni Gard sunt gelul de duș (al cărui preț nu-l știu) și gelul pentru bărbierit (135 de lei recipientul de 75ml).

Gama aceasta de la Toni Gard este nouă și se găsește exclusiv la Douglas, conform informațiilor din revistă. Sunt extrem de curioasă dacă o să-mi placă aroma.

ioanaPRO linie delimitare fundita

Cam acestea sunt cele 5 chestii care mi-au atras atenția din revista Douglas a perioadei septembrie – noiembrie 2017.

Cheers! 😉

2 thoughts on “Ce mi-a atras atenția din revista Douglas [septembrie – noiembrie 2017]

  1. Tocmai ce am cumpărat recent un parfum din Douglas pentru minunata mea nașă, căci a fost recent ziua ei, și mi-au pus și mie catalogul ăsta în plăsuță! Evident că pe mine m-au atras mai mult produsele cosmetice, tu văd că ești încă atrasă și cucerită de parfumul ăla de la Hermes… mmm cred că prevăd o gaură în bugetul tău în viitorul apropiat, RIGHT? :))

    1. Nooo! Am fost săptămâna trecută la Douglas și l-am testat. Not my type. 😀
      În schimb mi-a plăcut mult My Burberry Blush ♥.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *