Aproape am terminat fondul de ten L’Oreal Infallible 24h-matte

Ați mai văzut până acum fondul de ten L’Oreal Infallible 24h-matte la mine, fiind prezent în poze din diverse articole de tip review pentru alte produse – de exemplu în materialul despre bureței low-cost pentru machiaj. Mă înțeleg bine cu el și nu-mi explic de ce mi-a luat așa de mult timp să mă apuc să scriu despre el.

Mi s-a pus pata pe el de când a fost lansat și îmi tot apărea reclama lui în feed-ul de la facebook, astfel că până la urmă am făcut o poză ecranului de la laptop ca să-mi amintesc să mi-l cumpăr. Deși, la cât de mult îmi atrăsese atenția cu toată zarva din jurul lui din perioada lansării, șansele să uit să mi-l cumpăr erau destul de mici 😀 .

fondul de ten L'Oreal Infallible 24h-matte

Așa cum m-am obișnuit să fac când e vorba de fond de ten, am mers undeva unde știam că îl pot testa. M-am dus inițial la Kendra, iar cea mai deschisă nuanță pe care o aveau era 12 Natural Rose. Apoi m-am dus la DM, vizavi de magazinul Kendra, constatând că și acolo cea mai deschisă nuanță era tot 12 Natural Rose. Am intrat apoi pe net și am descoperit că aceea era cea mai deschisă nuanță dintre cele lansate în România (la vremea respectivă, pentru că între timp au apărut și două nuanțe mai deschise). Eram un pic dezamăgită că nu există o nuanță potrivită tenului meu, dar… atât de tare mi se pusese pata pe fondul de ten L’Oreal Infallible 24h-matte încât am cumpărat “12 Natural Rose” și mi-am zis că o să-l folosesc vara, când sunt bronzată. Nu sunt mândră de comportamentul meu de shopaholică uneori, dar mi-l asum. Adică știu că n-ar trebui să ne cumpărăm un fond de ten într-o nuanță care nu ni se potrivește, că puteam să aștept până venea vara și să testez atunci nuanța să văd dacă e ok pentru tenul meu bronzat. Dar sunt tare încăpățânată când mi se pune pata pe un produs și îl vreau atunci, pe loc, fără alte discuții :D.

Ei bine, norocul meu a fost că nuanța 12 Natural Rose mi-a mers la fix vara. Și am continuat să-l folosesc și toamna și, iată, am intrat cu el și-n iarnă. Motivul e că aș vrea să-l termin, să nu-l țin mai mult decât e cazul, ca nu cumva să expire.

fond de ten L'Oreal Infallible 24h-matte

fond de ten L'Oreal Infallible 24h-matte 12 Natural Rose

fond de ten L'Oreal Infallible 24h-matte informatii de pe ambalaj

Fondul de ten L’Oreal Infallible 24h-matte s-a lăudat încă de la lansare cu faptul că are acoperire ridicată și e matifiant datorită formulei cu perlită care absoarbe excesul de sebum. Cu mâna pe inimă chiar confirm că este un fond de ten matifiant, dar fără să fie uscat. Are textura cremoasă, ușor lichidă și e ușor de aplicat pe ten. Nu usucă tenul excesiv, așa cum fac alte fonduri de ten matifiante pe care le-am încercat, iar ăsta e un alt avantaj al produsului. În ce privește acoperirea, aș zice că e mai degrabă medie spre ridicată, deci există loc de mai bine. Însă pentru categoria de preț din care face parte cred că e cea mai bună opțiune, costând în jur de 45-50 de lei. Practic fondurile de ten cu acoperire mai mare decât acesta sar de prețul de 80 de lei, așadar pentru zona de preț în care se încadrează eu consider că fondul de ten L’Oreal Infallible 24h-matte oferă acoperire chiar bună.

fond de ten L'Oreal Infallible 24h-matte pareri review

Este un produs ideal și pentru vacanță, mai ales atunci când călătorim cu avionul și bagajele sunt manevrate mai violent, existând riscul deteriorării produselor în tuburi mai pretențioase. Însă tubul de la fondul de ten L’Oreal Infallible 24h-matte este din plastic, nu are ce să se deterioreze la el, e chiar ideal de luat în bagaj.

Tenul meu este mixt și rar găsesc produse care să-mi meargă bine. Asta pentru că produsele matifiante de obicei îmi usucă zona obrajilor, unde pielea e normală, spre deosebire de zona T (frunte, nas, bărbie) unde pielea este grasă. Însă fondul de ten L’Oreal Infallible 24h-matte chiar îmi merge tare bine, drept dovadă că e deja pe terminate, deci aproape am folosit tot produsul din tub.
Vă las mai jos câteva poze cu mine din zile în care am folosit acest fond de ten (în funcție de lumină nuanța apare diferit, dar am folosit același fond de ten în toate pozele de mai jos).

Ioana Radu - fond de ten L'Oreal Infallible 24h-matte swatch

H&M Dazzle Lip Topper Glisten Up + Avon True Color Perfectly Matte Au Naturale

fond de ten cu acoperire medie spre mare L'Oreal Infallible 24h-matte

În eventualitatea în care vreți să luați fondul de ten L’Oreal Infallible 24h-matte de pe internet, deși eu recomand de fel ca fondurile de ten să fie testate pentru a vedea care e nuanța potrivită, el se găsește pe site-urile Notino.ro și 1001cosmetice.ro. Și cu siguranță se găsește și-n multe alte magazine, că e un produs destul de îndrăgit de multe fete.

Lots of hugs, my beautiful ones!

One thought on “Aproape am terminat fondul de ten L’Oreal Infallible 24h-matte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *