Crema de corp Touch of Happiness by RITUALS

Dacă tot m-am apucat să scriu despre RITUALS, măcar să continui în ritmul acesta și să vă zic și de alte goodies pe care le am pentru îngrijirea corpului de la acest brand. Azi aleg așadar să scriu despre crema de corp Touch of Happiness, o cremă pe care o am în format mini pentru că e dintr-un set cu mai multe produse (le scot rând pe rând la înaintare, pentru că fiecare dintre ele are ceva aparte). Gama din care face parte această cremă se numește “Ritual of Happy Buddha” (practic despre asta e brand-ul RITUALS, despre mai multe ritualuri, fiecare în parte având o anumită culoare).

crema de corp Touch of Happiness by RITUALS

Produsul de azi l-am primit cadou și sunt câteva chestii pe care insist să vi le povestesc, că am învățat o lecție cu ocazia asta. De când m-am mutat în Suedia și am văzut că aici sunt magazine RITUALS cu o mulțime de produse, mai treceam din când în când să testez câte un produs sau să văd ce mai e nou, să fiu la curent cu lansările. Ei bine, gama aceasta cu ambalaj portocaliu, gamă care se numește Ritual of Happy Buddha, are la bază portocală dulce și lemn de cedru. Din ce adulmecasem eu în magazin o dată sau de două ori, îmi amintesc că n-am fost prea cucerită de aromă. Mi se părea prea lemnoasă, prea puternică sau prea cu aromă de portocală. Eram convinsă că nu e genul meu și că n-o să-mi iau vreodată ceva din gama asta. Ei bine, după ce am primit cadou un set format din mai multe produse mini, toate din gama Ritual of Happy Buddha, am început să le folosesc rând pe rând. After all, erau produse RITUALS, un brand pe care-l îndrăgesc. Cu timpul, destul de devreme oricum, am început să mă identific cu aroma de portocală dulce și lemn de cedru, ba chiar să mă gândesc ce fraieră am fost că nu i-am recunoscut potențialul de cele câteva ori în care am verificat produsele în magazin, în trecut. Lecția pe care am învățat-o cu ocazia asta e că uneori ne înșelăm în privința produselor. Uneori e nevoie de mai mult decât de o verificare, o privire sau o atingere înainte de a da verdictul. Chiar am vrut să recunosc aici, în scris, faptul că am greșit, că m-am înșelat în privința unui produs atunci când am crezut că nu e potrivit pentru mine.

crema de corp Touch of Happiness by RITUALS review - Ritual of Happy Buddha

În prezent mai pot folosi doar de vreo două ori crema de corp Touch of Happiness by RITUALS. Și m-am tot chinuit să nu o termin, ca să nu arunc tubul și să-l dau uitării, să pot să scriu pe blog despre produs. Asta pentru că merită! Până la urmă nu e o simplă cremă de corp, ci acea cremă care m-a determinat să-mi schimb părerea despre ea și care m-a convins chiar să o recomand 😀 . Altfel nu stăteam eu acum să mai scriu rândurile astea.

Crema de corp Touch of Happiness de la RITUALS are multe puncte forte, printre acestea fiind faptul că are o consistență bogată și hrănitoare, îngrijind corpul fără a lăsa o peliculă grasă. La partea asta chiar sunt foarte strictă cu produsele, evitându-le pe cele uleioase ori grase. Un alt avantaj al acestei creme e faptul că parfumul ei se menține pe piele mult mai mult decât se întâmplă în cazul altor produse similare. E mai degrabă potrivită pentru a fi folosită seara, după duș, atunci când nu urmează să folosim parfum (pentru că dacă o folosim ziua riscăm ca aroma ei să se amestece cu aroma parfumului). În privința categoriei olfactive nici nu știu exact unde să o încadrez – la arome dulci sau la arome lemnoase? E jumi-juma, portocala dulce fiind chiar proeminentă, aducându-mi aminte de zilele dulci de decembrie în care abia aștept să vină Moș Crăciun, iar aroma de lemn de cedru o domolește un pic, o ține sub control și conferă o anumită aură mirosului general. E un mix tare reușit, chiar dacă n-am știut să-l apreciez de la prima adulmecare 😀 .

crema de corp Touch of Happiness by RITUALS review

crema de corp Touch of Happiness by RITUALS - Ritual of Happy Buddha

Așa cum am mai scris eu pe blog, o parte dintre produsele de la brand-ul RITUALS se găsesc și în România, fiind aduse pe franciză de lanțul de magazine Sephora. Nu există decât câteva produse, dar parcă am văzut că printre ele sunt și câteva din gama Ritual of Happy Buddha, deci aveți posibilitatea de a le încerca, de a vedea exact despre ce am tot scris eu cu atâta entuziasm ^_^.

Abia aștept să scriu și despre celelalte produse RITUALS pe care le am, deci stați cu ochii pe blog pentru că pregătesc multe alte materiale frumos parfumate.

Lots of hugs!

4 thoughts on “Crema de corp Touch of Happiness by RITUALS

  1. Tot prin intermediul unui articol de-al tau am aflat de RITUALS, si pot sa spun ca si acum, ca si atunci, ma instigi maxim sa incerc si eu ceva din aceasta gama. Mai astept sa vad ce mai incerci. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *